پارتیشن اداری ام دی اف

پارتیشن اداری ام دی اف :

پارتیشنها از لحاظ متریال و ساختار دارای مدلهای متنوعی هستند که میتوان به پارتیشن اداری MDF ،که خود به صورت های مختلفی می باشد.

این پارتیشن ها هر کدام به صورت پارتیشن دو جداره MDF بلند،پارتیشن دو جداره MDF کوتاه و همچنین پارتیشن دو جداره نیمه بلند اشاره کرد.

متریال مورد استفاده شده در آنها ترکیب شیشه ،MDF و پرده ولومی است.خود پارتیشن دو جداره ام دی اف میتواند طرح های مختلفی داشته باشد.

از جمله اینکه بیشتر قسمت های پارتیشن از MDF  باشد،یا برعکس بیشتر قسمت ها از شیشه استفاده گردد و یا حتی شیشه و پرده حذف شود و کل پارتیشن با استفاده MDF می باشد.

اگر پارتیشن دو جداره ام دی اف با استفاده از شیشه و ام دی اف باشد،بین دو شیشه از پرده ولومی استفاده میشود،که میتواند مزایای زیادی را به همراه داشته باشد.قرار گرفتن پرده بین شیشه ها باعث میشود که گرد و غبار بر روی پرده ننشیند  و موجب کثیفی نشود.

پارتیشن تک جداره MDF:

یکی دیگر از انواع پارتیشنها، پارتیشن تک جداره می باشد.که خود در مدل های متنوعی تولید و اجرا میگردد.

که میتوانم به  تک جداره بلند ام دی اف، تک جداره ام دی اف کوتاه،  تک جداره ام دی اف نیمه بلند اشاره کرد. تک جداره دارای معایب و محاسن مختلفی است.

از جمله محاسن آن قیمت مناسب آن است و در کنار قیمت مناسب باید با استحکام پایین آن اشاره کرد.این نوع پارتیشن در فضاهای اداری کمتر مورد استقبال قرار میگیرد.

پارتیشن دو جداره آلومینیوم:
راهنمای خرید پارتیشن اداری ام دی اف

پارتیشن آلومینیوم نیک نگاران

یکی دیگر از پارتیشن ها دو جداره آلومینیوم است که این پارتیشن ترکیبی از ام دی اف، شیشه،آلومینیوم و در صورت نیاز پرده ولومی می باشد.

در پارتیشن هایی که استراکچر آن با استفاده از آلومینیوم می باشد که از استحکام بالایی برخوردار است.از معایب و مزایای آن استحام بالا در کنار قیمت بالای آن میتوان اشاره کرد.

پارتیشن تک جداره آلومینیوم:

در این نوع پارتیشن ها از آلومینیوم برای استراکچر و ام دی اف و از شیشه برای ساختن آن استفاده میگردد.

این نوع پارتیشن ها تقریبا میتوان گفت که منسوخ شده هستند و طرفداران کمتری در بازار دارند علی الخصوص اگر آلومینیوم آنها از نوع هشت پر های قدیمی باشند.

پارتیشن اداری متحرک:

نوعی از پارتیشن گفته میشود که قابلیت جا به جایی را داشته باشد.پارتیشن های متحرک معمولا یا به صورت پارتیشن های چرخدار و یا به صورت ریلی تولید و اجرا میشوند.

و معمولا برای فضاهایی مورد استفاده قرار میگیرد که در آن محیط به صورت موقت دیواری ایجاد شود و هر زمان که نیاز باشد به راحتی آن را برداریم.

برای پارتیشن اداری متحرک که به صورت ریلی است معمولا ریل یا به صورت ریل کفی و یا ریل سقفی می باشد.معمولا پارتیشن اداری متحرک از جنس ام دی اف و یا یک سری پانل های مخصوص استفاده میشود.

متحرک چرخدار همانگونه که از نام آن مشخص است توسط تعدادی چرخ،که تعداد چرخ ها بستگی به اندازه پارتیشن ها دارد،مشخص میشود.جابه جای این پارتیشن ها بسیار آسان می باشد

پارتیش اداری ثابت:

همانگونه که از نام این نوع پارتیشن مشخص است این نوع ها ثابت است و پارتین ها با یک سری یراق الات به زمین و یا دیواره ها نصب میشود و قابلیت جابه جایی برای آنها وجود ندارد.

مگر آنکه توسط افراد متخصص این کار صورت بگیرد.پارتیشن اداری ثابت همان پارتیشن های دو جداره و تک جداره هستند که به زمین و یا دیوارها پیچ می شوند

اشتراک گذاری